Дрюк і 28 правосеків: Пропаганда "ДНР" насмішила мережу панічною заявою (відео)

Окупанти вирішили "попередити" усіх найманців, які можуть побажати скористатися програмою СБУ для терористів, які розкаялися і готові до співпраці.
Данило Безсонов. Фото: скріншот з відео.

Так званий прес-секретар "народної міліції ДНР" Данило Безсонов заявив, що бойовик Світлана Дрюк, яка втекла з окупованої території, знаходиться у полоні в СБУ і піддається тортурам. Відео з відповідним "зверненням" опублікував блогер Necro Mancer в Twitter, передають Патріоти України.

"Баклан: Громадяни! Брати і сестри! Мерзенне і підступне СБУ вас підло обманює! Їх програми - це реклама протизаконних методів допиту, тортур і провокацій! Подивіться на бідну Світлану! Її життю загрожує страшна небезпека! Вимагаємо негайно припинити!", - йдеться у повідомленні.

Під постом з'явилися саркастичні коментарі: "Дрюк-Ополченочка і 28 панфілівців", "І 28 правосеків", "Швидше, "ми будемо їй мстити, але ви не думайте на нас, це все СБУ", "Хороші чоботи, треба брати", "Ой як горить, як палає. Ну так. Середня зп по ДиРі менше мінімальної в Україні. Курс долара сьогодні 26.6 (це купити долар) А тут на підвал не відправлять, родичів вивезуть ще й грошей дадуть. І погодують", - коментують користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...