Давнє знайомство: Мати Собчак розповіла, як годувала Путіна сосисками із кашею

Людмила Нарусова зізналася, що на останніх виборах не голосувала за нинішнього президента РФ.

Путін і мати Ксенії Собчак. Ілюстрація: ТАСС.

Мати Ксенії Собчак Людмила Нарусова, яка зараз займає посаду сенатора, згадала про своє знайомство з президентом Росії і пояснила, чому її дочка стала політиком, передають Патріоти України.

За словами Людмили Нарусової, вона іноді спілкується з Володимиром Путіним, хоча це відбувається досить нечасто. “Він мене поздоровляв з днем народження, це було по телефону. А до цього, напевно, рік тому. Березень або лютий минулого року. Того разу, коли ми зустрічалися, я просила його про те, щоб він дав інтерв’ю для фільму, який я робила до 80-річчя мого чоловіка. І я була рада, що він погодився”, – розповіла про останній досвід спілкування з Путіним Нарусова.

Мати Ксенії Собчак заявила, що знає Путіна досить давно, а познайомилася вона з ним у домашній обстановці. “По-моєму, це було у нас вдома, на кухні. Він приїхав, дуже скромний, сором’язлива людина, мені чоловік його представив. Пам’ятаю, що ми їли сосиски з гречаною кашею. Це була розкішна їжа на ті часи”, – згадала вона.

Нарусова зізналася, що на останніх виборах не голосувала за Путіна. Водночас сенатор розповіла, що їй подобалася “рання” діяльність президента РФ. Вона вважає, що головна біда Путіна полягає в тому, що він оточив себе вихідцями з ФСБ.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...