Де майорить український прапор, там є Україна! Патріотична промова доньки убитого терористами Володимира Рибака зворушила учасників свята Дня прапора (відео)

Марія Рибак ледь стримуючи сльози і хвилюючись, розповіла про свого батька, якого вбили бандити "ДНР" в 2014 році через те, що він не давав проросійським терористам зняти український прапор з будівлі міськради Горлівки і повісити російський.

Марія Рибак. Фото:скрін відео

На святкуванні Дня національного прапора України, крім президента країни Петра Порошенка та інших офіційних осіб, була присутня і дочка загиблого від рук терористів в 2014 році за синьо-жовтий стяг депутата міської ради Горлівки Володимира Рибака - Марія. Дівчина вразила всіх присутніх, коли виголосила промову. На сторінці в Facebook прес-центр Адміністрації президента України опублікував виступ юної горлівчанки, яка сьогодні також разом з президентом Порошенко піднімала прапор України, зазначають Патріоти України.

Марія, ледве стримуючи сльози і хвилюючись, розповіла про свого батька, якого вбили бандити з так званої "ДНР" в 2014 році через те, що він не давав проросійським терористам зняти український прапор з будівлі міськради Горлівки і повісити російський.

"Переконана, завдяки нашій згуртованості і любові до рідної країни здійсниться те, за що до останнього подиху боровся Володимир Рибак. Україна поверне свою цілісність!" - заявила дівчина.

Марія також процитувала свого батька в промові: "Нам не закрити рот, поки ми знаємо слова українського державного гімну. Нам не закрити вуха, поки ми пам'ятаємо, як він звучить. Але ніщо і ніколи не зможе закрити наші очі, поки перед ними буде майоріти синьо-жовтий український прапор. Ніщо і ніколи не зможе зламати нас, як не змогло зламати Володимира Рибака. Слава Україні!" - промовила Марія.

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...