Прийняв мученицьку смерть за жовто-блакитний прапор: Слов'янськ вшанував пам'ять патріота України

17 квітня 2014-го Володимир Рибак намагався зняти з захопленої будівлі Горлівської міськради прапор "ДНР" і повісити прапор України.
Володимир Рибак віддав життя за прапор України. Фото: соцмережі.

У Слов'янську вшанували пам'ять Володимира Рибака - депутата горлівської міськради, якого бойовики закатували за український прапор. Про це повідомляє "Деловой Славянск", передають Патріоти України.

Заступник мера Юрій Підлісний виступив із промовою та запропонував вшанувати пам'ять полеглого патріота хвилиною мовчання. Після чого присутні поклали до меморіальної дошки квіти і заспівали гімн України.

17 квітня 2014-го Володимир Рибак намагався зняти з захопленої будівлі Горлівської міськради прапор "ДНР" і повісити прапор України. Терористи викрали чоловіка. 21 квітня 2014-го його тіло зі слідами катувань знайшли в річці Казенний Торець. Указом президента Володимиру Рибаку посмертно було присвоєно звання Героя України.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...