"Просто, бл*дь, пятно вместо флага моей страны": Блогера обурив передвиборчий ролик української політсили (відео)

Одні на фронті життям ризикують, щоб цей прапор повернути в Донецьк і Луганськ, інші соромляться його в Києві.
"Опоблок" вирішив замалювати прапор України. Фото: скріншот з відео.

В ефірі українських телеканалів глядачам демонструється політичний ролик, присвячений об'єднанню "Опозиційного блоку" і партії "За життя". Блогер Юрій Гудименко написав в Facebook, що в фіналі відео показаний купол Верховної Ради із зафарбованим державним прапором України, передають Патріоти України.

"На видео с 0:33 до 0:35 четко видно, что украинский флаг над зданием Верховной Рады размыт (заблюрен) и не виден. Вместо него – просто пятно. Просто, бл*дь, пятно вместо флага моей страны. С*ка, с*ка, это ох*еть просто, у меня слов нет. Это даже не цинизм, это вообще я не еб* знать что. Одни на фронте жизнью рискуют, чтобы этот флаг вернуть в Донецк и Луганск, другие стыдятся его в Киеве", - написав блогер.

У ролику демонструється об'єднання лідерів опозиційних політсил Юрія Бойка і Вадима Рабиновича. Традиційно диктор за кадром розповідає про складне життя українців, проблеми яких зможе вирішити тільки новостворена Опозиційна платформа "За життя". Пізніше єдиним кандидатом від політсили представлений Бойко. У момент оголошення його кандидатури показаний купол Верховної Ради з заретушованим прапором України.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...