"Де вони цих бл#ей взяли": Мережу обурили кадри з великодніх святкувань в окупованому Донецьку (фото)

Донеччан з Великоднем вітали вульгарні дівиці в кокошниках та з іншими атрибутами "русского мира".

Обличчя "республіки". Фото: сепаратистські видання.

У захопленому терористами Донецьку народні гуляння пройшли з розмахом. Тут тобі і дівчата в кокошниках, і масовка біля сцени, і "русский дух" та інші складові "русского мира". Знімки з великодніх гулянь в окупованому місті показало одне з сепаратистських агентств, передають Патріоти України.

Найбільше користувачів соцмереж вразили дівчата в кокошниках і коротких спідницях, які виступають на сцені. Крім позбавлених смаку і незграбних нарядів, в які були одягнені танцюючі, деякі з них були настільки оздоблені, що виглядали набагато старшими за свій вік, хоча багато хто з артисток ще не досягли повноліття.

"Це просто повний несмак і викликає огиду", "А сепари вже, напевно, розповіли, що вся площа забита і народу не проштовхнутися", "З якого кабака вони цих бл#ей взяли", "Повії на виїзді", "Дно "ДНР" і обличчя "республіки", - пишуть в коментарях люди.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...