Деканоїдзе повідомила, що змусить її залишити посаду голови Нацполіції

Хатія Деканоїдзе сподівається, що очистити систему все одно вдасться. Так само, як і добитися чесного досудового розслідування.

Хатія Деканоїдзе. Фото: telegraf.com.ua.

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе назвала найбільш важливі напрями роботи свого відомства – вдосконалення Кримінально процесуального кодексу, електронне діловодство та чесне досудове розслідування у контексті співпраці з новим генеральним прокурором Юрієм Луценком. Про це вона розповіла в інтерв'ю ZN.ua, передають Патріоти України.

“Очистити систему. Створити у партнерстві з нами прозоре електронне діловодство. Допомогти вдосконалити КПК, у тому числі разом з нами боротися за чесне досудове розслідування", - зазначила Деканоїдзе щодо своїх очікувань від нового генпрокурора.

Також вона озвучила причини, які можуть змусити її залишити свою посаду голова Нацполіції. “Змусити мене піти може тільки внутрішнє відчуття, що робота на якійсь ділянці остаточно застопорилася, що долати протистояння системи більше неможливо, що ситуацію вже ніяк не зрушити з місця“, - підкреслила вона.

"Це вже дно чи ще чекати, що звідти постукають?": "Квартал 95" висміяв рівненського воєнкома, але українці обурились (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 20:29

Гумористи студії «Квартал 95» втрапили у черговий скандал – цього разу вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму», передають Патріоти ...

Захищав Україну та кожного з нас: На війні загинув стрілець-санітар із Харківської області

понеділок, 6 травень 2024, 20:14

Під час захисту України на Донецькому напрямку загинув воїн 54-ї бригади. Це сталося 10 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Верхньокам’янське Бахмутського району Донецької області. Олег Куров був стрільцем-санітаром механізованого відділення мех...