Декомунізація в дії: В Києві розбили скульптуру Олімпійського Ведмедика Міші

Охорона готелю "Либідь" встановила, що до руйнування скульптури ведмедя причетні "саме" декомунізатори" - представники однієї з партій.

Скульптура Олімпійського Ведмедика знаходилась  біля готелю "Либідь". Фото: Фейсбук.

У Києві невідомі пошкодили скульптуру Ведмедика Міші, яка перебувала біля готелю "Либідь" на площі Перемоги, 1. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав житель Києва Кирило Степанець, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався в ніч на 29 травня.

"Група молодих людей розбила статую Олімпійського Ведмедика, встановлену в 1980 році біля готелю "Либідь" як символ Олімпіади", - повідомив Степанець.

За його словами, охорона готелю "Либідь" встановила, що до руйнування скульптури ведмедя причетні "саме" декомунізатори" - представники однієї з партій.

"Декомунізація набирає все більш витончених зворотів. Яке відношення мав цей ведмідь до злочинів минулого?" - наголосив житель Києва.

Степанець додав, що адміністрація готелю планує відновити скульптуру.

Як відомо, Ведмедик Міша - талісман XXII літніх Олімпійських ігор, що проходили у 1980 році в Москві.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...