День народження героя: Георгій передбачав анексію Криму, - Мирослава Гонгадзе

Дружина вбитого журналіста впевнена, що якби її чоловік був живий, то він би в цей момент відстоював територіальну цілісність України на сході.

Георгій Гонгадзе. Фото: ipress.ua.

Дружина вбитого журналіста і засновника "Української правди" Георгія Гонгадзе Мирослава повідомила, що сьогодні йому виповнилося б 47 років. Вона повідомляє, що 16 з цих років він прожив з нею. Жінка зазначає, що за останні два роки слова Гонгадзе про Крим стали "пророчими", передають Патріоти України.

"Крим для України може стати серйозною зоною конфлікту. Якщо їх не зупинити в Грузії, вони підуть на Україну. Балтійські країни, Україна, Грузія повинні творити свій Альянс безпеки", - пише вона в колонці на Українській правді про три загрози, які могли статится з країнами пострадянського простору.

Мирослава Гонгадзе відзначає два важливі чинники, які б стали для її чоловіка важливими в даний момент. По-перше, під час конфлікту в Абхазії, де воював сам Георгій, Україна і зокрема президент Леонід Кучма, не надали допомоги в цьому конфлікті навіть простим людям, які бігли від війни. Подібний збройний конфлікт зараз відбувається в Україні.

Другий фактор полягає в тому, що з часу зникнення Георгія мало що змінилося, тому що той же Леонід Кучма займає важливу позицію в країні, тому що займається врегулюванням ситуації на Донбасі і домовляється про це з Росією. Мирослава впевнена, що якби її чоловік був живий, то він би в цей момент відстоював територіальну цілісність України на сході.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...