День народження героя: Георгій передбачав анексію Криму, - Мирослава Гонгадзе

Дружина вбитого журналіста впевнена, що якби її чоловік був живий, то він би в цей момент відстоював територіальну цілісність України на сході.

Георгій Гонгадзе. Фото: ipress.ua.

Дружина вбитого журналіста і засновника "Української правди" Георгія Гонгадзе Мирослава повідомила, що сьогодні йому виповнилося б 47 років. Вона повідомляє, що 16 з цих років він прожив з нею. Жінка зазначає, що за останні два роки слова Гонгадзе про Крим стали "пророчими", передають Патріоти України.

"Крим для України може стати серйозною зоною конфлікту. Якщо їх не зупинити в Грузії, вони підуть на Україну. Балтійські країни, Україна, Грузія повинні творити свій Альянс безпеки", - пише вона в колонці на Українській правді про три загрози, які могли статится з країнами пострадянського простору.

Мирослава Гонгадзе відзначає два важливі чинники, які б стали для її чоловіка важливими в даний момент. По-перше, під час конфлікту в Абхазії, де воював сам Георгій, Україна і зокрема президент Леонід Кучма, не надали допомоги в цьому конфлікті навіть простим людям, які бігли від війни. Подібний збройний конфлікт зараз відбувається в Україні.

Другий фактор полягає в тому, що з часу зникнення Георгія мало що змінилося, тому що той же Леонід Кучма займає важливу позицію в країні, тому що займається врегулюванням ситуації на Донбасі і домовляється про це з Росією. Мирослава впевнена, що якби її чоловік був живий, то він би в цей момент відстоював територіальну цілісність України на сході.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...