День знань у Донецьку: Бойовики затримали дітей за підозрою у торгівлі наркотиками

Юнаків тримали у застінках всю ніч, і тільки вранці відпустили додому

Клуб "НЛО" у Донецьку. Фото: www.salon.donetsk.ua

1 вересня в окупованому Донецьку бойовики "ДНР" провели рейд у нічних клубах з метою виявити продавців та покупців наркотичних засобів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

Терористи затримали групу юнаків та їх батьків і всю ніч тримали у застінках. Діти повернулися додому тільки вранці. Інцидент стався у клубі "НЛО".

Одного з постраждалих цитує на своїй сторінці у соцмережі Станіслав Васін, мешканець Донецька: "Ребята поделились "радостью": "Стас, первого числа отправил малую в Донецк в ночной клуб с парнем. Туда полшколы завалило вместе с родителями. В полдевятого подъезжают 4 Урала и СОБР с автоматами, кладут всех мордой в пол, девки пищат, пацанам, которые что-то вякнули, прикладами морды поразбивали. А потом всех - девок в белых платьях, им по*уй - запихнули в Уралы и увезли отпечатки снимать. Говорят, рейд по наркоте. Какая наркота у школьников? Пи*арасы, испортили праздник, малая в слезах утром вернулась, всю ночь продержали - говорят, "а уже комендантский час, куда ты пойдёшь? Сиди теперь". Вот правильно о нас бандеры эти говорят - "бандформирования". Ну а кто мы ещё, когда такой беспредел?".

Але користувачі мережі підтримують рейд. Вони вважають, що лише так можна знищити постійну наркоторговлю у окупованому місті.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...