Денег нет, но вы держитесь: На скандальному пропагандистському каналі Life масово звільняють співробітників

Співробітникам пояснили це рішення економічними проблемами, а також розвитком проекту в соцмережах.

Ілюстрація:Sostav.ru

Один з головних рупорів російської пропаганди, телеканал Life, заявив про те, що цілий ряд офісів в регіонах Росії буде закритий. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на закриту інформацію від самих співробітників каналу. Як пише Диалог, журналісти повідомляють, що працювати вони будуть ще місяць, а потім всіх звільнять, зазначають Патріоти України.

Співробітникам пояснили це рішення економічними проблемами, а також розвитком проекту в соцмережах.

При цьому стало відомо про те, що будуть закриті офіси телеканалу в Новосибірську, Красноярську і Іркутську, а також в інших великих містах Росії, таких як Нижній Новгород і Владикавказ.

Слід нагадати, що LifeNews володіє вкрай сумнівною репутацією, це видання, яке відверто працює на Кремль і створює брехливі новини в дусі російської пропаганди. Канал неодноразово ловили на відвертій брехні.

Гребуть усіх? У Львові представники військкомату затримали медиків онкоцентру - у ТЦК пояснили ситуацію

середа, 1 травень 2024, 14:25

У вівторок, 30 квітня, у мережі розповсюдили інформацію про те, що працівники ТЦК затримали медичних фізиків Онкологічного центру Першого ТМО Львова по дорозі на роботу. Після уточнення даних фахівців відпустили, передають Патріоти України. Так, в Tele...

Моторошна знахідка: Місцева жителька на Рівненщині виявила труп мотоцикліста (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:59

У Сарненському районі сталася смертельна ДТП. Місцева жителька виявила у рівчаку поблизу проїзної частини тіло чоловіка й мотоцикл біля нього. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини, передають Патріоти України. За інформацією правоохоронців,...