​Держава, котру побудував Путін: Більшість росіян прагне, щоб їхні діти стали військовими, поліцейськими, тюремниками

Теорія, що суспільство розвивається по спіралі отримала ще один доказ. Росія знову полюбила своє прокляте минуле. Публіка аплодує приходу оновленого Леніно-Сталіно і мабуть з розумінням поставиться до нових ГУЛАГу, Магаданів, Біломор-каналах і Соловкам.

Більше половини росіян (53%) хотіли б, щоб їхні діти працювали в правоохоронних органах і силових структурах. Про це свідчать дані опитування, проведеного Всеросійським центром вивчення громадської думки (ВЦИОМ), повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з опитуванням, протилежної думки дотримуються 36% учасників опитування. При цьому чоловікам та молоді (18-34 років) така перспектива здається більш привабливою, ніж жінкам і людям похилого віку.

Дослідники відзначають, що найбільше росіяни цікавляться діяльністю ГИБДД (33%), Міноборони (30%), МНС (29%), МВС (27%), і ФССП (25%).

На думку 85% респондентів, що чули про роботу відомства, Міноборони справляється зі своєю роботою. Нижчі оцінки отримали Головне управління з питань міграції та Управління з контролю за оборотом наркотиків МВС.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...