Дешево себе оцінив: "Козак" "ДНР" намагався дати хабар прикордонникам

Чоловік запропонував 1 000 грн хабара за нерозголошення факту виявлення документів з символікою "ДНР".
КПВВ "Мар'їнка". Фото: Українська правда.

22 липня на КПВВ "Мар'їнка" при огляді автомобіля Toyota Corolla виявили схованку з документами терористичної організації "ДНР", передають Патріоти України.

Документи були оформлені на жителя Донецька. Знайшли службове посвідчення "Міжнародна національно-патріотична і спортивно-оборонна організація ДНР "Козацтво ДНР", знак "Народний контролер громадського руху "Донецька республіка" і членський квиток громадського руху "Донецька республіка", повідомляє прес-центр ООС.

Чоловік запропонував 1 000 грн хабара за нерозголошення факту виявлення документів з символікою "ДНР". Факт пропозиції хабара задокументували.

"Оскільки в діях громадянина К. вбачаються ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 369 Кримінального кодексу України, матеріали за даним фактом передані співробітника Національної поліції для прийняття рішення згідно з чинним законодавством", - йдеться в повідомленні.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...