"Дід Мороз шукає свою Снігуроньку": У мережі обговорюють зникнення дружини екс-ватажка "ДНР"

Дружина Павла Губарєва Катерина є в базі сайту "Миротворець".

Павло Губарєв із дружиною. Фото: соцмережі.

У колишнього ватажка "ДНР" Павла Губарєва зникла дружина, яка виїхала на з'їзд громадського руху "Вільний Донбас". Про це екс-лідер окупантів повідомив в Twitter, передають Патріоти України.

"Прошу поширити! Моя дружина, Катерина Губарєва, пропала. На телефонні дзвінки не відповідає, в месенджерах оффлайн. Вона повинна була брати участь в з'їзді громадського руху "Вільний Донбас". Люди, з якими вона була поруч, не можуть її знайти", - написав Губарєв.

У мережі з'явилися коментарі з цього приводу. "Хунта похитила жену Павла Губарева. Донбасс, вставай!", - пишет журналист Денис Казанский.

"Губарєв: Катя, повернися, я все пробачу", - написав у Twitter блогер Necro Mancer.

У свою чергу, політолог Олексій Голобуцький теж прокоментував пост Губарєва. "Дід Мороз шукає свою Снігуроньку. Але вочевидь і йому доведеться тікати в Росію))", - написав він.

Як відомо, дружина Губарєва Катерина є в базі сайту "Миротворець". Пізніше Губарєв написал, що його дружина знайшлась у ватажка бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...