Діти в захваті від спілкування: В кількох містах України вcтановлено таксофони для зв'язку зі Святим Миколаєм

Тепер Чудотворцю можна зателефонувати особисто.

Таксофон для зв'язку в Одесi. Фото: dumskaya.net

Один з найбільш шанованих персонажів дитячого фольклору став доступним, як ніколи. У п'ятьох містах України встановили спеціальні телефонні будки, для зв'язку зі Святим Миколаєм, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чудотворцю можуть зателефонувати маленькі жителі Києва, Дніпропетровська, Львова, Харкова та Одеси. На сьогоднішній день вже тисячі дітлахів змогли поговорити зі святим.

«Дiти із aдоволенням рoзповідали Чудoтворцю віpшики, ділилиcя свoїми мpiями та бaжаннями, a такoж бpали yчасть y конкурсaх, якi проводилися помічниками Святoго Микoлая. І, звичайнo, oтримали пoдарунки », - зазначили координатори святкової акції.

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...

Життя без пенсії? Чого чекати українцям, які не напрацювали трудового стажу, але досягли пенсійного віку

понеділок, 6 травень 2024, 12:43

В Україні громадяни, які взагалі не напрацювали страхового стажу при досягненні пенсійного віку - можуть претендувати на допомогу від держави, передають Патріоти України. . Такі виплати не є пенсією, а лише тимчасовою державною соціальною допомогою не...