Дівчата не підвели: Україна у драматичній боротьбі здобула "срібло" Кубка світу з біатлону (відео)

13 лютого, в США на 8-му етапі Кубка світу з біатлону відбулася жіноча естафета.
Олена Підгрушна

Ірина Варвинець відмінно провела свій етап і передала естафету Наталії Бурдиге з другим результатом. Екс-росіянка спробувала підтримати швидкість задану збірною Швейцарії, але не розрахувала свої сили, зазначають Патріоти України.

Наталія приїхала на стрільбищі першою, але тричі промазала, затрималася на 35 секунд і відкотилася на шосту позицію. Однак на стійці «нова українка» реабілітувалася, показавши хорошу швидкість і змогла відправити Юлію Джиму в гонку четвертою.

25-річна киянка чудово пробігла свою частину змагань, зробивши лише один промах і скоротивши відставання від лідера до 20 секунд. Олена Підгрушна, яка завершувала естафету, не змогла порадувати вболівальників точністю стріляниною лежачі, зробивши три зайвих постріли.

Заключна стійка стала справжньою драмою. Росія, що лідирувала пішла на два штрафних кола, і у наших біатлоністок з'явився шанс на медаль. На стійці Лена знову три рази промахнулася і пішла зі стрільбища, маючи +58 секунд, але в черговий раз проявила себе, як геніальний фінішер. Лідер збірної України відіграла на останньому колі 30 секунд і здобула неймовірне "срібло", залишивши позаду Росію, а перед нею і ще чотири збірні.

Україна здобула "срібло" на етапі Кубка світу з біатлону в США - фото 1

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...