Тут лише п'яні росіяни!: Український біатлоніст про те, чому у Контіолахті не відчувається атмосфера Кубка світу

Дмитро Підручний прокоментував свій невдалий виступ у спринті, де він зайняв лише 26-е місце.

Дмитро Підручний. Фото:http://www.biathlon.com.ua/

Дмитро Підручний, один з лідерів української біатлонної збірної, напередодні дав невелике інтерв'ю і розповів, чим відрізняється фінський Контіолахті від інших місць, де проводяться змагання з біатлону. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Також Підручний прокоментував свій невдалий виступ у спринті, де він зайняв лише 26-е місце.

"Можливо, для мене це була найважча гонка в цьому сезоні. Дуже важко біглося. Не зовсім люблю стадіон в Контіолахті. Атмосфера Кубка світу тут не відчувається.

Людей дуже мало, в основному, тільки росіяни, п'яні! І хоча траса досить добре підготовлена, дуже багато снігу", - заявив Підручний.

Слід нагадати, що сьогодні в рамках восьмого етапу Кубка світу, що проходить у фінському Контіолахті, пройдуть дві заключні гонки - змішана естафета і одиночна змішана естафета.

Поки українські біатлоністи на цьому етапі не завоювали жодної медалі. Останній етап Кубка світу цього сезону пройде в норвезькому Холменколене.

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...