Стало відомо, коли відбудеться нова зустріч Трампа і Путіна

Арктичний саміт у Фінляндії за участю президентів США та РФ може відбутися в лютому або наприкінці весни 2019 року.

Путін і Трамп. Фото: Рейтерс.

Зустріч президента США Дональд Трамп і російського лідера Володимира Путіна може пройти у Фінляндії на Арктичному саміті у 2019 році. Про це 10 жовтня повідомляє фінське видання Helsingin Sanomat, передають Патріоти України.

Наразі дати проведення Арктичного саміту не визначено. Він може відбутися в лютому або наприкінці весни 2019 року. За даними видання, дату проведення саміту визначать на зустрічі міністерської групи уряду зовнішньої політики на засіданні наприкінці тижня. За словами президента Фінляндії Саулі Ніїністьо, час проведення саміту залежатиме від того, коли до країни зможуть прибути високі гості. Трамп має ухвалити рішення про участь у саміті після проміжних виборів у США, які відбудуться 6 листопада, зазначає співрозмовник видання.

16 липня 2018 року в Гельсінкі Трамп і президент Росії Володимир Путін спілкувалися тет-а-тет дві години 10 хвилин. Після зустрічі пройшли переговори в розширеному складі. Потім відбулася спільна прес-конференція лідерів, на якій вони розповіли, що обговорювали ситуацію в Сирії, Україні, Ірані, а також питання ймовірного втручання РФ в американські вибори і будівництва газопроводу "Північний потік – 2".

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...