"Дівчинку дістали": В Росії заступилися за "бідну Лізу", тато якої - "головний мільярдер і злодій країни"

Російський політик Леонід Гозман пояснив "камінг-аут" дочки Дмитра Пєскова.

Ліза Пєскова зі своїм татом. Фото: cosmo.ru.

Пост про "рабів", "холопів" і життя "на гроші народу", який опублікувала в своєму Instagram дочка прес-секретаря президента Росії Єлизавета Пєскова - стьоб і спосіб довести ситуацію до абсурду. Таку думку "Обозревателю" висловив російський політик, президент Загальноросійського громадського руху "Союз Правих Сил" Леонід Гозман, передають Патріоти України.

"До цього варто ставитися як до стьобу. Дівчинку дістали тим, що її і її батька полощуть. І вона таким чином відповіла", - пояснив політик.

"Я зовсім не хочу сказати, що вона відповіла адекватно. Я думаю, що дістають їх за діло, і правильно роблять, що дістають", - зауважив він.

"Чи є частка правди в її словах про рабів, холопів, про те, що вона живе на гроші народу?" - запитали журналісти. "Зрозуміло, це правда", - визнав Гозман. "Але вона доводить ситуацію до абсурду. Це такий спосіб полеміки", - пояснив він.

У цьому контексті політик розповів про те, що сам іноді вдається до подібного прийому. "Одного разу на якійсь програмі я забув вимкнути телефон, мені подзвонили. Я кажу: "Це з Держдепу дзвонять із вказівками".

"Я не впевнений, що її спосіб полеміки адекватний, але вона захищається, як може", - сказав він.

Як писали Патріоти України, Єлизавета Пєскова опублікувала в своєму Instagram пост, який викликав великий ажіотаж у мережі.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...