Дівчинку забрала швидка: У Києві рейдери хотіли захопити приватний будинок, дитину з хворим серцем вигнали на вулицю

Зловмисники вже раніше намагалися незаконно виселити з житла сім'ю господарів будинку.
Рейдери розбили вікно та вигнали дитину. Фото: прес-служба нацполіції.

У Києво-Святошинському районі Київської області банда рейдерів увірвалася в приватний будинок. Про це повідомляє прес-служба ГУНП України Київської області, передають Патріоти України.

По спецлінії 102 надійшло повідомлення від жительки Києво-Святошинського району про те, що група людей розбила вікно в її приватному будинку і проникла всередину. У цей момент жінки не було вдома, але там знаходилася її 11-річна дочка.
Дівчинку, яка має захворювання серця, зловмисники силою викинули з дому на вулицю разом з речами. Дитину з місця події забрала швидка допомога. Працівники Києво-Святошинського відділу поліції оперативно відреагували на повідомлення і швидко прибули на місце події. Встановлено, що чоловіки діяли цинічно і зухвало - за підготовленим заздалегідь планом і без законних підстав, адже за даними навколо приватного будинку досі тривають судові суперечки. Вони мали при собі документи представників приватної охоронної фірми.
Рейдерів затримали на підставі ст. 208 КПК України. Оголошено підозру в скоєнні кримінального злочину по ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).


Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...