Дівчину, яка зникла в Донецьку, знайшли вбитою у районі позицій бойовиків, - ЗМІ

Про те, хто може бути причетний до вбивства дівчини, поки нічого не повідомляється

Фото: "Вконтакте"25 жовтня в центрі Донецька зникла 22-річна Карина Мкртичан. Наразі вона знайдена вбитою в лісосмузі в Кіровському районі окупованого міста. Про це в повідомили в декількох співтовариствах в соцмережах Донецька і Макіївки, повідомляють Патріоти України.

"Карина вийшла з місця роботи о 19.00. Здзвонилася з чоловіком, сказала що їде додому. Додому так і не повернулася. Орієнтовно повинна була пересуватися з району ТЦ GREEN PLAZA до АС Центр", - говорилося в оголошенні про зникнення Каріни. Вже 27 жовтня надійшли повідомлення, що вона була знайдена вбитою.

"Про те, хто може бути причетний до вбивства дівчини, нічого не повідомляється. У коментарях жителі Донецька пишуть, що труп був виявлений в посадці, неподалік від селища шахти №11. Це західна околиця Донецька, в районі якої розташовуються позиції бойовиків "ДНР", - розповіли журналісти.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...