Для добрих справ: На аукціоні продали лот мера Києва - спортивне тренування з ним - за 150 тис.

Благодійний аукціон проводили у системі Prozorro. Всі кошти від аукціону спрямують на купівлю апарату штучної вентиляції легень в дитячу клініку Інституту нейрохірургії.

Віталій Кличко. Фото:Кореспондент

Лот мера Києва Віталія Кличка – спільне спортивне тренування з чемпіоном світу – продали на благодійному аукціоні Prozorro за 150 тис. грн. Про це пише znaj.sport, передають Патріоти України.

Аукціон за право тренування з Віталієм стартував 25 липня об 11:11 і відбувався в три раунди. У ньому взяли участь 8 осіб. Найвища ставка, за якою визначився переможець, становила 150 тис. грн.

"Я радий, що в аукціоні на Prozorro визначився переможець, з яким я із задоволенням поділюся секретами спортивного тренування. Впевнений, це буде цікаво та корисно. І не тільки для того, хто тренуватиметься, – адже ці 150 тисяч гривень підуть на благодійність", – зазначив Віталій Кличко.

Мер відзначив, що всі кошти від аукціону спрямують на купівлю апарату штучної вентиляції легень в дитячу клініку Інституту нейрохірургії. "Дуже добре, коли успішно втілюються соціальні ініціативи і благодійні акції, які допомагають рятувати і змінювати життя людей.

Якщо я маю можливість, то завжди залюбки долучаюся до таких заходів. Тож коли представники системи Prozorro запропонували мені виставити на аукціон свій лот, я без жодних вагань погодився. Спільно будемо робити добрі справи", - підкреслив Віталій Кличко.

За умовами аукціону, тренування має відбутися протягом наступного місяця з дня торгів.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...