"Для мене це - неймовірний жах", - адвокат Савченко заявив про співпрацю своєї клієнтки з ФСБ

На думку Марка Фейгіна, візит Савченко в "ДНР" був спецоперацією на гроші Медведчука за погодженням з Луб'янкою. Адвокат також висловив жаль, що Савченко "знову проявила себе недалекою людиною".

Марк Фейгін. Фото:http://telegraf.com.ua/

До поїздки народного депутата України Надії Савченко на окуповану бойовиками територію Донецької області причетні російські спецслужби. Про це в інтерв'ю Укрінформу сказав колишній адвокат нардепа Марк Фейгін, передають Патріоти України.

"Моя думка, дуже особиста. Для мене це - неймовірний жах. На мій погляд, це спецоперація на гроші Медведчука за погодженням з Луб'янкою. Саме з Луб'янкою. Подібний виїзд Савченко не міг замикатися тільки на Суркова", - сказав він.

Фейгін висловив жаль, що Савченко "знову проявила себе недалекою людиною".

"Сталося те, про можливість чого я говорив раніше. Вона підпала під вплив людей, інтереси яких не замикаються в Україні, і активно використовується ними в їх тактичних цілях. Тут загострення під Авдіївкою, постійно - нові трупи, складні питання, пов'язані з блокадою.

А вона їде на окуповану територію. Розцінюю цей крок, як провальний. Наскільки сама Надія залучена в ситуацію, не знаю, але її сестра Віра - дуже щільно. А вже через неї - вихід на Медведчука. І Рубан теж - людина Медведчука... Впевнений, що справі визволення полонених все це тільки шкодить", - вважає адвокат.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...