"Для мене вона не жертва, а правопорушник": Геращенко оприлюднив 40-сторінкове подання ГПУ щодо Надії Савченко

Нардеп вважає доцільним відправити Савченко на примусове обстеження у психіатричній лікарні.

Савченко підозрюють у неадекватності. Ілюстрація: 112 Україна.

У четвер із Савченко можуть зняти депутатську недоторканність та заарештувати. Народний депутат Антон Геращенко оприлюднив у Facebook копію подання Генеральної прокуратури України до Верховної Ради з проханням зняти депутатську недоторканність із Надії Савченко та заарештувати її через підозру в підготовці теракту в парламенті, передають Патріоти України.

"Уважно прочитав подання на притягнення до кримінальної відповідальності і затримання поки ще народного депутата Надії Савченко. За підсумком вивчення документів прийняв рішення голосувати за зняття з неї депутатської недоторканності і не голосувати за її затримання і арешт. Це моя особиста позиція.

Поясню чому. По-перше, не хочу створювати для неї образ жертви. Для мене вона не жертва, а правопорушник. А по-друге, вважаю правильним, щоб генеральний прокурор Юрій Луценко замість подання на арешт Надії Савченко подав документи на згоду Верховної Ради на її примусове обстеження в психіатричній лікарні. Думаю, що за таку пропозицію проголосує більшість народних депутатів", - зазначив Геращенко.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...