Для росіян без цього ніяк: З нагоди ЧС-2018 у РФ відкриють нові витверезники

Дані заклади будуть відноситись чи до структур МВС, чи до органів охорони здоров'я

У Росії. Фото: From-ua.com

В одинадцяти російських містах, що прийматимуть Чемпіонат світу з футболу 2018 року, до початку змагань відкриються витверезники. Як пишуть російські ЗМІ, кожен регіон буде самостійно вирішувати, чи витверезники будуть відноситись до структур МВС, чи до органів охорони здоров'я, повідомляють Патріоти України.

Користь таких установ оцінили російські фанати. "Багато вболівальників приїжджають в іншу країну або місто на гру і можуть взагалі на стадіоні жодного разу не показатися, відразу в бар йдуть", - зазначив керівник фанатського клубу Russia Unites Едуард Латипов. При цьому генеральний директор Центру досліджень федерального і регіональних ринків алкоголю Вадим Дробиз заявив, що такі заходи не знадобляться для упокорення зарубіжних цінителів спорту.

"Витверезник - це для країн з вуличною культурою споживання алкоголю. Це коли ти випив, впав в замет, тебе звідти дістали і відвезли у витверезник. 40-45% іноземців п'ють в кафе або барах, тому для них це неактуально", - пояснив експерт. Чемпіонат світу з футболу пройде влітку 2018 року. Матчі відбудуться в Москві, Калінінграді, Санкт-Петербурзі, Волгограді, Казані, Нижньому Новгороді, Самарі, Саранську, Ростові-на-Дону, Сочі і Єкатеринбурзі.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...