Для вдалого відпочинку: Українці тепер зможуть їздити до Туреччини без закордонних паспортів

Для візиту в Туреччину громадянам України достатньо буде мати загальногромадянський паспорт.

Стамбул. Ілюстрація:http://more-turiv.com/

Україна і Туреччина підпишуть угоду про спрощення візового режиму між країнами. Підписання документа відбудеться під час візиту прем'єр-міністра України до Анкари. Про це повідомив очільник турецького зовнішньополітичного відомства Мевлют Чавушоглу на зустрічі з мером міста Анталья Мендерсом Тюрелом. Про це пише агентство Анадолу, передають Патріоти України.

Як наголосив Чавушоглу, українці зможуть їздити до Туреччини на основі загальногромадянських паспортів.

"Це дуже важливий документ, враховуючи той факт, що закордонні паспорти має лише 30 відсотків жителів України. Нова угода дасть змогу залучити на курорти Туреччини більшу кількість туристів з різних регіонів України",- зазначив міністр.

Чавушоглу висловив переконаність у тому, що в 2017 році в секторі туризму Туреччини намітиться пожвавлення, а кількість туристів збільшиться.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...