Дмитро Ступка та Поліна Логунова чекають первістка (фото)

Майбутні батьки розповіли, що чекають дівчинку.

Поліна Логунова і Дмитро Ступка. Фото: Інстаграм.

Онук легендарного Богдана Ступки - Дмитро та його дружина Поліна Логунова готуються стати батьками.Молоді люди не приховують свого щастя - Поліна Логунова на днях виклала фото себе з животиком та радісного Дмитра у Інстаграм, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Сам Дмитро не уникає коментарів: "Це сталося після нашого медового місяця, коли ми повернулися зі Сполучених Штатів. Поліна просто підійшла до мене і показала тест. Ми цього насправді хотіли, от у Маямі це все і сталося".

"У нас буде дівчинка. Ми вирішили народжувати в Україні. Ім'я поки обираємо. Ми думали, що буде хлопчик, а потім вийшло, що дівчинка, і ми поки у роздумах стосовно імені", - поділився Дмитро.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...