До черепно-мозкової травми: На Черкащині батько жорстоко побив 3-місячну доньку (відео)

Дитина в реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні. Прогнозів лікарі поки не роблять.

Чоловік регулярно бив дружину та дитину. Ілюстрація: Єдність.

У Черкаській області 26-річний Володимир Ступаков побив свою 3-місячну доньку Олю, поки її мати, 18-річна Руслана, була в магазині, передають Патріоти України.

У дівчинки закрита черепно-мозкова травма, множинні переломи кісток черепа та забій головного мозку. Плюс стара травма - це перелом стегнової кістки. Дитина в реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні. Прогнозів лікарі поки не роблять.

Жінка зізнається, що це вже не перший раз, коли чоловік застосовує силу до дитини, до того ж він бив і її, але розповісти про це боялася, погрожував вбити. Володимир Ступаков раніше мав судимості за крадіжки та побиття людей. У селі через агресивність його бояться. За побиття дитини його затримали. В ділянці він розповів, що не міг заспокоїти дитину, тому і вдарив кілька разів.

Чоловікові вже оголошено про підозру у злочині. Найближчі два місяці він проведе в СІЗО. За побиття дочки йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...