До чого призвів "референдум" на Донбасі: Бійці показали яскраве відео з передової

Маріупольські околиці за перший тиждень нового року накривали гранатометами, мінометами, артилерією найінтенсивніше у порівнянні з іншими ділянками фронту.

До чого призвів "референдум" на Донбасі? Фото: "Фейсбук"Українські воїни з передової зони АТО на Донбасі на прикладі будинку, в який потрапив 152-мм снаряд, показали, до чого призвів так званий "референдум" про створення "ДНР" і "ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook волонтерської спільноти "Повернись живим".

"Одні завжди нароблять дурниць не від великого розуму, а іншим це все розгрібати. Про наслідки мало хто думає.

"Почему им можно, а нам нельзя?", - кричали істеричні тітки, не усвідомлюючи яку машину запускають.
А зараз, звичайно, найлегше говорити, що всіх обдурили...

Тільки деякі дурниці коштують життя. Як мінімум, кардинальних його змін. Як максимум - його цілком і повністю. І назавжди. І нажаль, частіше за все, вони коштують не життя ідіотів, а тих, хто здатен виправити помилки.

-Ну що, коли ТАМ все закінчиться?, - так часто запитують, що хочеться відповідати уїдливо.
-"Опять нас утюжат 152 мм. Ложится прямо возле нашего дома", - якраз у цей момент пишуть "привіт" хлопці з Широкиного.

Вони продовжують виправляти помилки, сподіваючись на себе, товариша поряд і тил.
Маріупольські околиці - Павлополь, Гнутове, Водяне, Широкине - за перший тиждень нового року накривали гранатометами, мінометами, артилерією найінтенсивніше у порівнянні з іншими ділянками фронту. Точно відомо про одного бійця, який отримав тут серйозне поранення. Будемо сподіватися, що хлопець одужає", - йдеться у дописі.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...