До Києва завітає "гонконгський грип"

Зараз у столиці показники захворюваності становлять 8-10 тисяч людей на тиждень

СЕС констатує стабільну епідеміологічну ситуацію в Києві. Фото: mandarin-news

Головне управління санітарно-епідеміологічної служби Києва констатує захворюваність на грип і гостру респіраторну вірусну інфекцію (ГРВІ) 10 тисяч людей на тиждень у столиці. Про це заявив головний санітарний лікар Києва Олег Рубан, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українськи Новини.

"Абсолютні показники захворюваності становлять 8-10 тис. людей на тиждень", - сказав він. Наразі СЕС констатує стабільну епідеміологічну ситуацію в Києві.

"Говорячи про вірус грипу H3N2, так званий "гонконгський грип" у Києві поки що не виявлений і раніше грудня ми його точно не очікуємо", - сказав Рубан. Він зазначив, що при збереженні сьогоднішніх темпів захворюваності ГРВІ, СЕС не планує вводити карантин у школах, лікарнях і місцях масового скупчення людей до закінчення 2016 року.

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...

В Україну увірветься похолодання з грозами, можливі заморозки: Синоптики зробили попередження

вівторок, 7 травень 2024, 9:55

З вівторка, 7 травня, в Україні очікується похолодання, дощі та грози. Вітер буде поривчастим зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, температура повітря надалі знизиться до +14...+20 градусів, можливі заморозки. Такий прогноз погоди озвучил...