До понеділка встигнемо: Кличко обіцяє розібратися з проклятим комуністичним минулим у Києві протягом лічених годин

Міський голова столиці Віталій Кличко пообіцяв, що до 23 травня у Києві демонтують всі пам'ятники, які суперечать закону про декомунізацію.

Віталій Кличко заявив, що процес декомунізації у Києві підходить до кінця

Віталій Кличко заявив, що процес декомунізації у столиціпідходить до кінця. "Київ перший з перейменування вулиць. Ми прибрали всі таблички і, я впевнений в тому, що кілька пам'ятників,що залишилися, вже в понеділок не будуть стояти на своєму місці", - заявив він, передають Патріоти України.

Нагадаємо, в травні 2015 року вступив в силу закон Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки.

Документом забороняється радянська символіка, а також засуджується комуністичний режим, відкриваються архіви радянських спецслужб і визнаються борцями за незалежність України УПА та інші організації. Як бачимо, столиця не пасе задніх, чим безумовно спонукає тих, хто сумнівається в доцільності розставання з комуністичним минулим в Україні.

Пенсії з 1 травня перерахують автоматично: Ось кого торкнеться підвищення

понеділок, 29 квітень 2024, 6:50

Пенсії в Україні перерахують із 1 травня. Йдеться про тих, хто досяг віку від 70 років і при цьому розмір їхньої виплати не сягає 10 340,35 грн. Такий перерахунок відбудеться автоматично, передають Патріоти України. Щоб отримати доплати, потрібно відпо...

В Україні кардинально змінилася ситуація на ринку праці: Названо професію, яка несподівано стала непопулярною

понеділок, 29 квітень 2024, 6:44

В Україні спостерігається значний дефіцит на ринку праці. Високий попит мають практично всі професійні працівники, крім працівників сфери IT.Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. В Україні, згідно з даними опитування НБУ, ско...