До понеділка встигнемо: Кличко обіцяє розібратися з проклятим комуністичним минулим у Києві протягом лічених годин

Міський голова столиці Віталій Кличко пообіцяв, що до 23 травня у Києві демонтують всі пам'ятники, які суперечать закону про декомунізацію.

Віталій Кличко заявив, що процес декомунізації у Києві підходить до кінця

Віталій Кличко заявив, що процес декомунізації у столиціпідходить до кінця. "Київ перший з перейменування вулиць. Ми прибрали всі таблички і, я впевнений в тому, що кілька пам'ятників,що залишилися, вже в понеділок не будуть стояти на своєму місці", - заявив він, передають Патріоти України.

Нагадаємо, в травні 2015 року вступив в силу закон Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки.

Документом забороняється радянська символіка, а також засуджується комуністичний режим, відкриваються архіви радянських спецслужб і визнаються борцями за незалежність України УПА та інші організації. Як бачимо, столиця не пасе задніх, чим безумовно спонукає тих, хто сумнівається в доцільності розставання з комуністичним минулим в Україні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...