До Рівного на зимові канікули приїхали діти з прифронтової Авдіївки (відео)

Школярі у Рівному вже відсвяткували Новий рік, а от Різдво проведуть у місцевих родинах. Так організатори хочуть принаймні на недовгий час подарувати дітям свято та мир.

Фото:http://24tv.ua/

Двадцять дітей та двоє педагогів з Авдіївки ще 30 грудня приїхали до Рівного і пробудуть у місті аж до 17 січня. Про це розповідається на сайті каналу 24, інформують Патріоти України.

У Рівному діти відсвяткували Новий рік, а от Різдво – проведуть у родинах місцевих школярів. Так організатори хочуть принаймні на недовгий час подарувати дітям свято та мир.

Окрім прогулянок містом, дітей чекають музеї, театри, зоопарк та козацький табір. Програму для них спланували місцеві волонтери.

Живуть діти у санаторії, а на саме Різдво їх заберуть у сім'ї місцевих школярів. Там обіцяють почастувати святковими стравами та навчити співати традиційних колядок.

А ще організатори поїздки запланували для дітей екскурсії до Львова, Острога, Пересопниці та Зарваниці.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...