До уваги киян і не тільки: Оновлений проспект Перемоги відкриють 22 серпня

Капітальний ремонт на проспекті розпочався 4 червня.

Ілюстрація: ЖЖУ понеділок, 22 серпня, відбудеться відкриття проспекту Перемоги в Києві, на якому з 4 червня проводилися роботи з реконструкції. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Ілля Сагайдак, передають Патріоти України.

"Робітники працювали 24 години на добу і за чотири місяці зробили великий обсяг робіт, а головне - високої якості. Іноземна компанія продемонструвала високу культуру робіт та європейські стандарти. На проспекті поклали три шари асфальтового покриття і встановили оцинковане бар'єрне огородження", - розповів Сагайдак.

Чиновник також зазначив, що цього року в столиці відремонтують 52 дороги і 2 сотні міжквартальних проїздів. "Якісні дороги - ознака європейської столиці. Нещодавно після капітального ремонту відкрили бульвар Шевченка, Голосіївську площу, проспект Правди, площу Шевченка, а до 1 вересня відкриємо колись розбиту вщент вулицю Вадима Гетьмана, днями - проспект Перемоги. Але це тільки початок, до зими ми повинні зробити великий обсяг. Кияни заслуговують на якісну транспортну інфраструктуру", - додав заступник КМДА.

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...