"Добкін Круг": Як Допа став героєм російського шансону (відео)

"Як хунта кривава над святою людиною знущається!", - пишуть коментатори.

Під час судового засідання про обрання запобіжного заходу М.Добкіну. Фото: Цензор.НЕТ.У мережі з'явився забавний кліп на пісню відомого російського співака Михайла Круга, в якій обігрується рішення київського суду про арешт нардепа Михайла Добкіна. Відео опубліковано на YouTube-каналі блогера Богдана Процишина, повідомляють Патріоти України.

"Це шедевр!", "Хрест що зняв, набий назад мені. Мало хрест! Бий Лавру! Всю! З іконами", "Наколіть і шоб не по-дебільному!", "5 балів! ", "Бідний чесний мільйонер-слуга народу ( або мільярдер, навіть не знаю) Добкін. ((( Як хунта кривава над ним знущається над святою людиною!", - пишуть коментатори.

Як повідомляли Патріоти України, народний депутат партії "Опозиційний блок" Михайло Добкін вийшов на свободу після того, як Печерський районний суд в суботу, 15 липня, обрав йому запобіжний у вигляді арешту на два місяці з правом внесення застави в 50 млн грн.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...