Дочка Трампа розкрила секрет його дивної зачіски

Процедура проти облисіння, до якої вдався Трамп, передбачає видалення облисілої ділянки шкіри голови та підтягування на її місце більш волосистої частини.

Фото: ЗМІ

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп носить дивну зачіску через процедуру з пересадки волосся. Про це розповіла його дочка Іванка Трамп журналісту Майклу Вулфу для книги "Вогонь і лють: Білий дім Трампа зсередини", уривки якої наводить The New York Post, повідомляють Патріоти України.

"Після пересадки волосся абсолютно лиса верхівка оточена кучерявим волоссям спереду і по боках. Вони спрямовані з усіх боків таким чином, щоб зійтися в центрі, потім зачесані назад і зафіксовані гелем", - пише журналіст.

Також знайшлося пояснення і незрозумілому кольору волосся американського лідера.

"Що стосується кольору, то вона часто розповідає смішну історію. Його причина в засобі Just for Men: чим довше його тримаєш на волоссі, тим темнішим виходить колір. Через нетерплячість Трампа і виходить такий помаранчевий блонд", - повідомив Вулф.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно