Доля Юди: Зрадника, який переметнувся до окупантів після анексії Криму, вигнали з ВМС України та позбавили звання

В рядах чорноморського флоту Росії Ігор Козаков провів всього три дні - його вигнали з ганьбою за пиятику.

Ігор Козаков звільнений з ВМС України. Фото:https://inforesist.org

З Військово-Морських Сил України звільнений офіцер Ігор Козаков, якого ЗМІ звинуватили в державній зраді. Про це агентству InfoResist повідомило джерело в командуванні ВМС України, передають Патріоти України.

"Ігор Козаков звільнений і позбавлений звання", - сказав співрозмовник агентства. Як писало раніше одеське видання "Думская", капітан-лейтенант Ігор Козаков переметнувся на бік Росії, але пробув там недовго.

"24 лютого минулого року військовослужбовець севастопольської в/ч А3318 старший лейтенант Ігор Козаков не з'явився в частину, а через місяць зрадив Батьківщині, переметнувшись до ворога. Але в рядах чорноморського флоту Росії він провів всього три дні - його вигнали з ганьбою за пиятику.

Тоді невдаха зрадник покинув окупований Крим і "сплив" у Києві, де влаштувався на неважку посаду в збірному пункті для військовослужбовців, які походять із зони окупації", - писала Думская.

За даними ЗМІ, пізніше Козаков перейшов на службу до Одеси на посаду офіцера управління бойового забезпечення штабу ВМСУ і отримав підвищення до капітан-лейтенанта.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...