"Домовилися випити разом в Донецьку по 100 гр.": Ярош розповів про зустріч із Наєвим

Зараз бази добровольчої армії працюють в штатному режимі, в той час, як УДА підпорядкована командуванню ООС.

Дмитро Ярош. Фото: 24 канал.

На сьогоднішній день в Україні діє єдиний антикремлівський фронт, який неможливо роз'єднати, передають Патріоти України.

Командувач Добровольчого українського корпусу, народний депутат Дмитро Ярош коментуючи свою зустріч з командувачем ООС генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим і начальником штабу ООС генерал-майором Валерієм Залужним, зазначив: «Зустрілися, обмінялися інформацією, обговорили дійсність і перспективи, запевнили один одного, що тільки в єдності - сила, і люди, об'єднані ідеєю державності української нації, здолають будь-якого ворога, в першу чергу - Московську імперію, і домовилися випити разом в Донецьку по 100 грам після звільнення Донецької і Луганської областей. Про Крим теж не забули».

За його словами, зараз бази добровольчої армії працюють в штатному режимі, в той час, як УДА підпорядкована командуванню ООС: «Тилові бази 5-го, 8-го Окремих батальйонів, Окремого легкопіхотного загону «Волинь», медичного батальйону «Госпітальєри», Військової розвідки, Територіальних загонів Української Добровольчої Армії працюють в штатному режимі. Передові оперативні бази - теж.
Ворогам відкриваю «важливу» військову таємницю: «всі бази УДА від 2015 вже "захоплені СБУ": там завжди знаходяться представники військової контррозвідки, а сама УДА цілком підпорядкована командуванню ООС». Тому, ніяким фейкам, ворожим ЗМІ, чорноротим «типа-патріотам» ефесбешного забарвлення, єдиний антикремлівський фронт не роз'єднати.
Бо ми, добровольці, волонтери, зсушніки, сбушники, нацгвардійці, поліцейські, прикордонники, і всі, кому не байдуже - п'ятий рік на війні. А це багато коштує. Тому що разом ми - сила! І все буде Україна! І ще. Ми знищили чимало російських бойовиків і їх техніки».

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...