Донбаські партизани підірвали склад з боєприпасами бойовиків

Інформації про втрати серед бойовиків поки що немає.

Партизани на Донбасі підірвали склад боєприпасів. Фото: uapress.info.

Український волонтер розповіла про проведену невідомими патріотами успішну ліквідації складу боєприпасів російсько-окупаційних військ на непідконтрольній території Донбасу. Про це волонтер з Горішніх Плавнів (Комсомольська) на Полтавщині Ксенія Бикова написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

У ніч на понеділок, 29 серпня, невідомі в зоні проведення антитерористичної операції на окупованому Донбасі підірвали склад боєприпасів гібридної армії Російської Федерації.

За її словами, після півночі кілька людей змогли підібратися до одного з пунктів зберігання боєприпасів російсько-терористичних військ і успішно його підірвати. Інформація про втрати терористів буде оприлюднена пізніше.

Нагадаємо, всього за одну ніч незаконні збройні бандформування "ЛНР" позбавили Станицю Луганську всіх благ цивілізації.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...