"Донбасс - это наша земля. Защищаю ее от украинцев": Мережу обурила розповідь чеченського найманця (відео)

За його словами, воювати на Донбас він приїхав добровільно ще в 2014 році. Також найманець зізнався, що брав участь в боях під Іловайськом, воював у загоні "Алабая".

Російський найманець з Чечні. Фото:скрін відео

У мережі з'явилося відео, на якому воюючий в складі окупаційних військ на Донбасі російський найманець з Чечні з позивним "Сержант" розповів про те, що проїхав 2000 км, щоб воювати проти "українців, які прийшли на нашу землю". Відео на своїй сторінці у facebook оприлюднив блогер Сергій Наумович, інформують Патріоти України.

Бойовик розповідає, що проходив службу в Ростові, в 22-й бригаді спецназу ГРУ на полігоні "Світанок". За його словами, воювати на Донбас він приїхав добровільно ще в 2014 році. Також він зізнався, що брав участь в боях під Іловайськом, воював в загоні Алабая.

Відповідаючи на питання про мотиви приїзду на Донбас, найманець відповів: "Эти уроды (українці - ред) вот, понимаете, приехали на нашу землю. Они не понимают с кем связались. Это не ихняя земля. Потому что Донецк, Донбасс - это наша земля. Мы за него горой стоим. Почему? Потому что есть у меня тоже здесь корни чуть-чуть, дети-шмети".

У свою чергу, користувачі соцмереж дуже бурхливо і гнівно відреагували на слова терориста:

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...