"Донецьк - це Україна", - новоспечені чемпіони країни, хокеїсти "Донбасу" дали найпатріотичніше інтерв'ю сезону (відео)

"Це місто ніколи в житті не стане іншим, воно завжди буде українським і ми разом будемо робити для цього все, що від нас залежить" - хокеїсти ФК "Донбас".

Скрін відео

Хокеїсти "Донбасу" Сергій Бабинець та Віктор Захаров після четвертого фінального матчу чемпіонату України, в якому вони завоювали золоті медалі, дали найпатріотичніше інтерв'ю сезону. Спортсмени заявили, що їх клуб і Донецьк - завжди були і залишаються частиною України. Відео з їхнім інтерв'ю викладено на сторінці спільноти Спорт Обоз у Facebook, передають Патріоти України.

"У соцмережах багато хто не правильно думають. Насправді Донецьк і ХК" Донбас "- це частина України і коли пишуть, що тут одні сепаратисти в нашій команді - вони помиляються. Я тут в Дружківці побачив стільки патріотів, які живуть в Донецьку, переїжджають в область і живуть в Дружківці, в Краматорську, при цьому вони пишаються, що вони українці.

Перебуваючи безпосередньо на території бойових дій в зоні АТО, вони підтримують Донецьк, всю Україну, наш клуб і ми сподіваємося, що це дійде до всіх: у нас країна єдина і наш клуб тому підтвердження", - заявив Сергій Бабинець.

Підтвердив слова одноклубника і Віктор Захаров, розгорнувши синьо-жовтий прапор з написом "Донецьк": "Це місто ніколи в житті не стане іншим, воно завжди буде українським і ми разом будемо робити для цього все, що від нас залежить".

Хоккеисты Донбасса: "Донецк всегда будет украинским"
Опубліковано Спорт Обоз 2 квітня 2016 р.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...