Донецькі інваліди-чорнобильці звернулися до керівництва "ДНР" з закликом скласти зброю і залишити територію України

Чорнобильці заявили, що захист росіян їм не потрібний й вони просять їх залишити територію України, до якої відноситься у тому числі й Донеччина.

Чорнобилець. Фото: news.siteua.org.

Скласти зброю і покинути територію України попросили донецькі інваліди-чорнобильці керівництво самопроголошеної "Донецької народної республіки". Це прохання міститься у відповідному зверненні до лідерів "ДНР", текст якого є у розпорядженні видання ОстроВ, передають Патріоти України.

«Мы хотим жить в демократическом, правовом, социально защищенном государстве. Поэтому мы обращаемся к руководству "ДНР": не отступайте от божьих заповедей, в т.ч. – не убий.

Просим:

- незамедлительно сложить оружие;

- воины, прибывшие из других государств, - покиньте территорию Украины», - говориться у зверненні.

«Сегодня из-за боевых действий разрушаются города и села Донецкой области, гибнут мирные жители, в т.ч. женщины и дети. Разрушается инфраструктура городов и районов, потеряны тысячи рабочих мест.

Президент Янукович и его правительство творили правовой беспредел в стране, отступили от божьих заповедей, проводили геноцид по отношению к народу Украины, начиная с социально незащищенных слоев населения: детей войны, афганцев, чернобыльцев и других, что привело к социальному взрыву», - аргументують чорнобильці свою позицію.

«Среди нас много коренных россиян и мы не хотим чтобы российские солдаты приходили и защищали нас непонятно от кого и от чего. Мы сами разберемся в своем доме и наведем порядок. Только не мешайте нам», - резюмували чорнобильці.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...