Донька відомої голлівудської актриси похвалилася українською вишиванкою (фото)

​17-річна дочка Різ Уізерспун Ава Філіп дуже популярна в Інтернеті.

Ава Філіп і Різ Уізерспун. Фото: Instagram.

Американська актриса і продюсер Різ Уізерспун, відома за роллю Елль Вудс у фільмі "Блондинка в законі", опублікувала знімок зі своєю старшою дочкою Авою, яка одягнена в українську вишиванку. Фотографія з'явилася на сторінці актриси в Instagram, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

17-річна дочка Уізерспун неймовірно схожа на свою матір.

На знімку Ава, одягнена в білу вишиванку з чорно-червоною вишивкою, ніжно обіймає маму, і вони щасливо посміхаються в камеру. На задньому фоні видно також і синыв Уізерспун, які грають біля моря.

"Щасливі години з моїми дітьми", - написала зірка під знімком.

Користувачі мережі оцінили зовнішній вигляд актриси і її дочки. "Вау, ідеальна копія тебе!", "Супер", "Які красуні", "Схожі, як дві краплі води", - пишуть підписники Уізерспун.

Раніше актриса і сама неодноразово з'являлася на публіці в українських вишиванках. Зокрема, Уізерспун в минулому році взяла з собою в подорож по Європі кілька нарядів, виконаних у стилі українських національних мотивів.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...