"Донна йде на поправку, а разом з нею ожив і господар": Зворушлива історія про бійця АТО і його собаку (відео)

Одесити допомогли бійцеві, який повернувся із зони АТО знайти роботу і врятувати його собаку.

Скрін відео

Мешканці Одеси врятували собаку, яка чекала свого господаря Андрія, котрий відправився добровольцем у зону АТО. Близько місяця тому чоловік повернувся додому, передають Патріоти України з посиланням на Настоящее время.

Неправильне харчування викликало у собаки нсильну алергічну реакцію, у Донни на лапах розвинулася грибкова інфекція, тіло покрилося запаленнями. На її первинне лікування Андрій витратив останні заощадження.

".. Після повернення додому Андрій опинився без постійної роботи, без копійки в кишені і в глибокій депресії. На щастя, подруга сім'ї Анжела розмістила фотографії хворої тварини і заклик про допомогу в Facebook.

Запрацювало "сарафанне радіо" запис зібрав майже шість з половиною тисяч перепостів, а небайдужі одесити допомогли Андрію купити для собаки необхідні ліки і запаси дорогого дієтичного корму"- пише видання.

Крім цього, одесити допомогли чоловікові з роботою. Коли люди дізналися про Донну і Андрія, то буквально засипали його замовленнями. Тепер Донна йде на поправку, а разом з нею ожив і господар.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...