Допомога бійцям АТО: У Львові запустили волонтерське таксі для збору коштів на підтримку армії

​Допомогти нашим бійцям просто - потрібно просто скористатися послугами "Військового таксі"..

Військове таксі у Львові збиратиме кошти на джип для бійців АТО. Фото:Facebook

З 18 до 20 жовтня у Львові волонтери проведуть акцію "Військове таксі" на підтримку української армії. Мета - зібрати кошти на новий джип для бійців. Про це йдеться на сторінці проекту "Повернись живим" у Facebook, зазначають Патріоти України.

Машини, якими користуються військові на сході країни, відрізняються від тих, які зазвичай їздять по місту. Вони більш потужні, захищені, краще маневрують. Перевірити це може будь-який львів'янин та гість міста, викликавши таксі через сервіс виклику авто Uklon.

На зібрані під час акції кошти волонтери разом з сервісом Uklon планують придбати джип Nissan Patrol вартістю 82 тис. грн для 24-ї окремої механізованої бригади імені Князя Данила Галицького, яка дислокується в Яворові Львівської області та бере участь в АТО.

Перед тим, як ця машина відправиться на фронт, вона потаксує в Дніпрі. Там волонтери також збиратимуть гроші на авто для місцевої бригади.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...