Садовий озвучив причину вибуху на різдв'яному ярмарку у Львові

Організатори заходу не змогли забезпечити виконання усіх умов техніки безпеки.

Вибух на ярмарку у Львові. Фото: Українська правда.

Причиною вибуху з пожежею у Львові стало незаконне використання газових балонів одним з підприємств. Про це заявив львівський міський голова Андрій Садовий, передають Патріоти України.

"Сьогодні чітко зрозуміло, що є грубе порушення техніки безпеки. Заборонено використовувати газові балони, а підприємець на свій страх і ризик це робив. Я думаю, що правоохоронні органи проведуть відповідне розслідування. І винних осіб буде притягнуто до відповідальності", - підкреслив мер Львова .

За словами Садового, організатори ярмарку взяли на себе всі витрати, пов'язані з лікуванням і реабілітацією постраждалих. Він також зобов'язав їх виплатити постраждалим матеріальну допомогу.

На даний момент в лікарнях залишаються двоє постраждалих від вибухів на різдвяному ярмарку у Львові. Двоє пацієнтів - 50-річний чоловік і 23-річна дівчина - знаходяться в реанімації Їх стан важкий. У чоловіка - 50% опіків тіла, у дівчини - опіки обличчя та дихальних шляхів. На стаціонарному лікуванні перебувають також хлопець і дівчина 20 і 23 років. Напередодні ввечері всім постраждалим зробили перші операції.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...