Допився: П'яний російський моряк на вантажному судні врізався в берег Шотландії

Пошкодження були настільки серйозними, що судно вирішили розібрати на металобрухт.

Судно Lysblink Seaways.

П'яний російський моряк, керуючи 129-метровим вантажним судном Lysblink Seaways, на повній швидкості врізався в берег на заході Шотландії. Про це повідомляє британське видання The Independent, передають Патріоти України.

Спочатку він у своїй каюті випив півлітра рому, потім встав за штурвал корабля. Оскільки справа була вночі, та ще й алкоголь почав діяти, моряк направив судно прямо в скелясту частину берега. Там судно простояло дві доби, оскільки рятувальні служби не змогли його евакуювати через бурю.

Як пише видання, пошкодження були настільки сильні, що судно довелося відправити на брухт. Також у воду потрапило до 25 тонн суднового палива. Тим часом житель Росії, який вже звільнений з роботи, вочевидь, був не єдиним членом екіпажу, який вживав спиртне на роботі, незважаючи на сувору заборону. "Звіти показали, що запаси міцних напоїв стабільно поповнювалися. Порожні пляшки з-під пива і вина, виявлені на борту вже після трагедії, вказали на істотний рівень алкоголізації екіпажу", - зазначає The Independent.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...