Дострибались: Зниклі російські десантники знайдені мертвими

Тіла загиблих знайшли у річці.

Ілюстрація:novostipmr.com

У Росії на Кубані під час стрибків з парашутом загинули троє десантників. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

Навчання відбулися 24 листопада. Російські військові зі зброєю і спорядженням стрибнули з парашутом з борту літака Іл-76. Після стрибків троє десантників не прибули до пункту збору.Близько тисячі рятувальників брали участь у пошуках зниклих військових, пізніше їх тіла знайшли у річці Кубань.

Виявилося, що вони загинули, не встигнувши від'єднати парашути. Військовий відділ слідчого комітету порушив кримінальну справу проти керівництва військових частин у Новоросійському гарнізоні. У недбалості підозрюється офіцер військової частини, який керував стрибками, а також військовослужбовці, які забезпечували безпеку десантування.

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...