Міжнародна група вчених з’ясувала, що високий вміст вітаміну D в організмі може перешкоджати розвитку онкологічних захворювань, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Під час експериментів дослідники проаналізували зразки крові та анкетні дані близько 33 тис. осіб у віці від 40-69 років. У результаті вчені прийшли до висновку, що висока концентрація у чоловіків і жінок вітаміну D на 20% знижує ризик захворіти на рак.
Протягом восьми місяців американець щоденно споживав близько чотирьох кілограмів м’яса, сиру та масла, зокрема в гамбургерах, передають Патріоти України. Дієта з виключно тваринної їжі, так звана "дієта хижака", за вісім місяців довела американця до ві...
Українським пенсіонерам, які святкуватимуть ювілеї у 2025 році, виплачуватимуть одноразову матеріальну допомогу. Розмір виплат становить до 10 тис. грн. Відповідна програма діє у місті Мукачево, що у Закарпатській області, повідомляє Мукачівська міська...