Довели? На Червоній площі чоловік влаштував акт самоспалення

Медики, які прибули на місце події, госпіталізували потерпілого з опіками 9% тіла.

Мешканець Твері на Красній площі у Москві здійснив акт самоспалення. Ілюстрація:vidomosti-ua.com

У Москві на Красній площі чоловік в середу, 16 грудня, здійснив акт самоспалення. Про це повідомляє російське агентство Интерфакс з посиланням на джерело в правоохоронних органах, зазначають Патріоти України.

За словами співрозмовника видання в середу вранці біля входу на каток на Красній площі з боку Історичного музею невідомий чоловік облився бензином і, не висловлюючи жодних вимог, підпалив себе.

Московські правоохоронці загасили полум'я на чоловікові. Медики, які прибули на місце події, госпіталізували потерпілого з опіками 9% тіла.

Чоловік виявився мешканцем міста Твер. При собі у нього була постанова суду про проходження ним психіатричної експертизи в рамках порушеної кримінальної справи про нанесення побоїв.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...