"Довели страну, блин": У Росії з'явився свій "Голлівуд" (фото)

"Голлівудський" пагорб "по-російськи" знаходиться у дворі типової радянської "хрущовки".

У Росії є свій "Голлівуд". Фото: Twitter

В інтернеті з'явилося зроблене в Росії фото, на якому зображений пагорб з написом HOLLYWOOD. Фотографію опублікував на своїй сторінці в Twitter відомий російський блогер Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

"У Каліфорнії сьогодні", - єхидно підписав він знімок. "Довели країну, блін ...", "Який Голлівуд, таке і кіно", - коментують фотографію користувачі Twitter.

Як відомо, на Голлівудських пагорбах у Лос-Анджелесі, що у Каліфорнії, знаходиться пам'ятний знак, який представляє собою слово HOLLYWOOD (назва місцевості), написане великими білими буквами.

Цей знак був створений як реклама в 1923 році, але згодом набув широкої популярності, ставши фірмовим знаком кіноіндустрії США. Він розташований на південному схилі гори Маунт-Лі на висоті 491 метр над рівнем моря.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...